Your next step;
communicate video

Welke tools je ook wilt gaan inzetten, welke doelen je ook wilt bereiken met video, voor ieder proces is een andere route nodig om de beleving van de reis tot het ultieme te brengen. Communiceren door middel van video is verhelderend en doeltreffend. Hoe we dit doen?

#1
FILM
vector

VineVisuals kan ‘full service & in house’ videoproducties maken. Dit heeft als voordeel dat we vanaf een brainstorm alles stappen kunnen zetten voor een professionele videoproductie. Van concept creatie, script schrijven tot een productie met inzet van experts op elk vakgebied.

Videoproducties die we zoal verzorgen:

- Corporate film (bedrijfsvideo)
- (Online) commercial
- Campagne video
- Social media video
- Product / merk video
- Employer Branding video

#2
Quick & release
Group 166

Eenvoudiger en sneller opleveren van videocontent. Videocommunicatie is een vast onderdeel geworden in onze dagelijkse bezigheden. Niet alle video’s hebben een regisseur of geluidsman nodig. VineVisuals kan je helpen met snelle opnames en eenvoudig maar doeltreffend je video’s distribueren.

Quick & Release video’s die we verzorgen:

- Nieuws updates
- Interne videoboodschap
- Project informatie
- Bedrijfsfeest of events

#3
Your content, we edit
vectorvv

Je verslag van je zakenreis rondsturen? Zelf gefilmd met je telefoon, professioneel ge-edit door VineVisuals.

Smartphones met fantastische camera’s maken nog geen professionele video. Maar jij die alle beelden maakt, plus de video editor van VineVisuals gaan daar verandering in brengen.

Dé oplossing voor organisaties die zelf een idee hebben om videocontent te creëren en geen creativiteit of tijd hebben om te editen.

00:00 / 2:38
Bekijk portfolio