Creatieve oplossingen

Met meer dan 16 jaar ervaring in de groente- en fruitsector, heeft Arno Rozema gewerkt in verschillende functies, van handelaar tot marketeer, en heeft hij samengewerkt met diverse stakeholders in de keten, variërend van ontwikkelaars tot importeurs. De vergaarde kennis en ervaring heeft hij gebundeld in een marketingproduct met de naam VineVisuals.

In 2011 begon Arno Rozema als freelancer in 'Marketing & Design'. Voorheen werkte hij bij Hispa Fruit (dat later opging in de Staay Food Group) en lanceerde hij een webshop voor trendy fruitgeschenken genaamd Fruityicious (nu bekend als Hippefruitmand.nl).

Door de groeiende vraag naar videocontent en het produceren van diverse soorten video's in de AGF-sector, ontstond VineVisuals. Het team van content creators reisde de wereld rond om videocontent te creëren voor zowel nationale als internationale klanten. Van bedrijfsvideo's, campagnevideo's en social media video's tot productvideo's, vlogs en reisvideo's; de wereld van video heeft zich in sneltreinvaart ontwikkeld binnen de 'fresh produce' sector en heeft een vaste plaats verworven in de marketingstrategieën.


Tot op heden levert VineVisuals doordachte videocontent voor bedrijven en merken. De diensten zijn inmiddels uitgebreid met marketingconcepten en oplossingen om klanten van A tot Z te ontzorgen.

VineVisuals is geen traditioneel marketingbureau, maar dient zich aan om marketingtaken kortlopend of langdurig te onderhouden of op te zetten.

Weten in welke marketingtaken VineVisuals kan ontzorgen?

Arno-Rozema_CapeTown

Arno Rozema

Creative director

Scherm­afbeelding 2024-04-19 om 09.28.41

Mirlotte Huisman

Strategie & Concept

Michaell

Micheal Ellis

Camera & Foto - Zuid-Afrika

Davy_2022_VineVisuals

Davy Werrij

Editor

bekijk onze diensten